2023-2024 Yaz Staj Programı Duyurusu

Değerli Öğrencilerimiz,

Üniversitemizin sürekli gelişimine ve öğrencilerimizin mesleki becerilerinin artırılmasına yönelik taahhüdü çerçevesinde, 2023-2024 akademik yılı yaz staj programı takvimimiz belirlenmiştir. Bu yılki yaz stajlarımız 1 Temmuz 2024 Pazartesi günü başlayacak ve 12 Ağustos 2024 Pazartesi günü sona erecektir.

Staj programımız iki aşamadan oluşmaktadır:

• 1. Yaz Stajı: 2. sınıf öğrencilerimiz için, bahar yarıyılı sonrasında gerçekleştirilecektir. Bu staj, öğrencilerimizin aldıkları teorik bilgileri pratik uygulamalarla pekiştirmeleri ve mesleki yaşama ilk adımlarını atmaları açısından büyük önem taşımaktadır.
  • 2. Yaz Stajı: 3. sınıf öğrencilerimiz için planlanmış olup, yine bahar yarıyılı bitiminde yapılacaktır. Bu staj, öğrencilerimizin alanlarındaki ileri düzey becerilerini geliştirmeleri ve çalışma hayatına daha da hazır hale gelmeleri için tasarlanmıştır.

Staj yapacak öğrencilerimizin, belirlenen tarihler arasında stajlarını tamamlamaları gerekmektedir. Staj yerlerinizi seçerken, üniversitemizin akademik standartlarına ve mesleki hedeflerinize uygun kurumları tercih etmenizi öneririz. Staj başvuruları ve yerleştirme süreçleri hakkında detaylı bilgi için ilgili bölüm öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Mustafa MIZRAK ile iletişime geçebilirsiniz.

Ayrıca: staj ile ilgili tüm detaylar aşağıda verilen linklerden ulaşabilirsiniz.

Staj Bilgilendirme

Staj Akış Şeması

Staj Formları

Öğrenci İşleri İş Akışları

Staj programımızın, siz değerli öğrencilerimizin kariyer yolculuklarında önemli bir kilometre taşı olmasını dileriz. Mesleki gelişiminize katkıda bulunacak bu deneyimden en iyi şekilde yararlanmanızı temenni ederiz.

Başarılı ve verimli bir staj dönemi geçirmenizi dileriz.

23.02.2024 |  Bilgisayar Mühendisliği